Vul je belastingaangifte slimmer in en bespaar geld!
Eenvoudig met de online tool Multitax

Multitax is fiscale software die Test Aankoop samen met Wolters Kluwer heeft ontwikkeld. Op basis van de gegevens die de gebruiker invoert, berekent ze de personenbelasting voor inwoners van België. Multitax garandeert dat jij niet te veel belastingen betaalt en houdt uiteraard ook rekening met fiscale nieuwigheden, zoals:

  • Specifieke maatregelen rond de coronapandemie
  • Grotere aftrekbaarheid van uitgaven voor kinderopvang
  • Verhoging van de belastingvermindering voor aftrekbare giften

De software maakt het mogelijk simulaties uit te voeren en uw belastingaangifte te optimaliseren. Gebruikers kunnen meerdere aangiftes/berekeningen simuleren en bewaren (tot 25 aangiftes per jaar).

GOED OM TE WETEN: de vereenvoudigde belastingaangifte of Tax-on-web is niet volledig te vertrouwen.

De vooringevulde gegevens van de vereenvoudigde belastingaangifte of Tax-on-web zijn niet altijd compleet. Daarom raden we aan om je aangifte nog eens te dubbelchecken via Multitax.

In 2020 hebben 6.000 mensen Multitax gebruikt, goed voor meer dan € 180 000 aan belastingbesparingen in totaal. Bovendien stelde Multitax meer dan € 275 000 aan belastingverlagingen op het inkomen van het volgende jaar voor. Profiteer ook van deze tips en optimaliseer je aangifte.

De gebruikerslicentie op Multitax 2021 is tot 30 april 2022 toegankelijk en kost € 39.

Je wordt automatisch Supporter van Test Aankoop. Zo steun je onze missie om de rechten en belangen van consumenten te verdedigen.